Διοργάνωση Ιδιωτικών Εκδηλώσεων

Γάμοι. Βαπτίσεις. Πάρτυ.

Σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε πρωτότυπες κοινωνικές εκδηλώσεις που αντικατοπτρίζουν το κύρος και τη θέση σας.

Η πολυετής εμπειρία μας, η προσοχή που δίνουμε σε κάθε λεπτομέρεια, τα κορυφαία τεχνολογικά συστήματα που χρησιμοποιούμε και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, εγγυώνται την άρτια οργάνωση του πάρτυ ή της δεξίωσή σας.

Παράλληλα, η υψηλή αισθητική, οι πρωτότυπες ιδέες, η φαντασία και η δημιουργικότητά μας, μας επιτρέπουν να διοργανώνουμε κοινωνικές εκδηλώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με το είδος και το σκοπό της κάθε εκδήλωσης.

Στην LOUD δημιουργούμε λαμπερές ιδιωτικές εκδηλώσεις πέρα από τα καθιερωμένα, που ανταποδίδουν το μέγιστο της επένδυσης και αφήνουν τους καλεσμένους σας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ιδιωτικές Εκδηλώσεις που διοργανώνουμε

Διοργανώνουμε πάρτυ και δεξιώσεις που ακολουθούν τις επιθυμίες και τα όνειρά σας, εκφράζουν την προσωπικότητά σας και δημιουργούν μοναδικές αναμνήσεις.

Από ένα πάρτυ γενεθλίων μέχρι μια δεξίωση για τον γάμο σας, αναλαμβάνουμε τη διασκέδαση, την τεχνική κάλυψη, το συντονισμό και την παραγωγή οποιασδήποτε ιδιωτικής εκδήλωσης:

 • Γαμήλια Δεξίωση
 • Βάπτιση
 • Gala Dinner (Επίσημα Δείπνα)
 • Πάρτυ Γενεθλίων
 • Πάρτυ Ονομαστικής Εορτής
 • Αποκριάτικο Πάρτυ Μασκέ
 • Παιδικά Πάρτυ για κορίτσια και αγόρια

Οργάνωση Γαμήλιας Δεξίωσης

Οργανώνουμε και υλοποιούμε γαμήλιες δεξιώσεις & πάρτυ που αντανακλούν την προσωπικότητά σας και κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Όπως και αν ονειρεύεστε την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας, με την πολυετή εμπειρία μας στη διοργάνωση γαμήλιων πάρτυ, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με ενθουσιασμό και μεθοδικότητα τις πλέον πρωτότυπες ιδέες. Μαζί με την ομάδα μας από έμπειρα στελέχη, εγγυόμαστε ότι θα είναι όλα ακριβώς όπως τα ονειρευτήκατε.

Χαρίστε σε σας και τους καλεσμένους σας μια λαμπερή βραδιά με ένα πάρτυ γάμου έξω από τα καθιερωμένα και δημιουργήστε μοναδικές αναμνήσεις και αξέχαστες εμπειρίες.

Θέλετε το Γαμήλιο Πάρτυ σας, να σας μείνει αξέχαστο;

Destination Weddings

Ονειρεύεστε τον τέλειο γάμο σε κάποιο ειδυλλιακό μέρος, δίπλα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας ή μέσα σε κάποιο καταπράσινο βουνό;

Η Ελλάδα σας προσφέρει τοπία που θα σας κόψουν την ανάσα. Ζήστε τη μέρα του γάμου σας στις ρομαντικές, λευκές, βραχώδης Κυκλάδες, στις καταπράσινες Σποράδες, στους πρόποδες του Ολύμπου μαζί με το δωδεκάθεο, στην παραδοσιακή Κρήτη, στην Βενετσιάνικη φινέτσα του Ιονίου.

Στη LOUD αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε, να οργανώσουμε και να συντονίσουμε γαμήλιες δεξιώσεις υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού ονειρεύεστε να παντρευτείτε, με οποιοδήποτε στυλ, ύφος και αέρα θέλετε να έχει ο γάμος σας (κοσμοπολίτικο, παραδοσιακό, ρομαντικό).

Μεταφορφώνουμε τον χώρο του γάμου και της γαμήλιας δεξίωσης σε ένα πραγματικά μαγευτικό σκηνικό και κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα και τις επιθυμίες σας.

Ντύνουμε το Γάμο και το Γαμήλιο Πάρτυ σας με το σκηνικό που πάντα ονειρευόσασταν!

Αυτοί μας εμπιστεύτηκαν. Εσύ;

10 χρόνια Εμπειρία. Αμέτρητες Εκδηλώσεις.

Θέλετε το Πάρτι ή η Δεξίωσή σας να μείνει αξέχαστη; Εμπιστευτείτε μας!

Συντονισμός Εκδηλώσεων

Σχεδιασμός. Οργάνωση. Υλοποίηση.

Σχεδιασμός.

Αποκλειστική επιδίωξή μας είναι να μετατρέψουμε την ιδιωτική σας εκδήλωση σε μια άκρως ενδιαφέρουσα εμπειρία για τους καλεσμένους σας. Η πολυετής εμπειρία και δημιουργικότητά μας είναι τα εφόδια που μας επιτρέπουν να δημιουργούμε πρωτότυπες ιδέες για πάρτυ και να κάνουμε τον σχεδιασμό ακόμα και της πιο απαιτητικής δεξίωσης.

Πείτε μας τον στόχο, τον σκοπό και τον προϋπολογισμό της εκδήλωσής σας και αφήστε μας να σας συμβουλέψουμε και να σας παρουσιάσουμε κατάλληλες και πρωτότυπες προτάσεις που θα ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

Οργάνωση.

Αφού εγκρίνετε τον σχεδιασμό της εκδήλωσής σας, αναλαμβάνουμε την οργάνωση κάθε πτυχής και κάθε λεπτομέρειας που θα συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία της. Τα έμπειρα και δυναμικά στελέχη μας καθώς και η πληθώρα των εξαιρετικών και ταλαντούχων συνεργατών μας, μας έχουν εφοδιάσει με όλα τα απαραίτητα προσόντα για την οργάνωση οποιασδήποτε κοινωνικής εκδήλωσης οποιονδήποτε απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Έχουμε τα απαραίτητα μέσα και τον τρόπο να συμβάλλουμε δραστικά και αποφασιστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση του πάρτυ ή της δεξίωσής σας και να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους σας.

Υλοποίηση.

Η δραστηριότητα και συμβολή μας δεν σταματάει μέχρι να υλοποιηθεί επιτυχώς και η πιο μικρή λεπτομέρεια του σχεδιασμού της ιδιωτικής σας εκδήλωσης. Τα έμπειρα και ικανά στελέχη μας θα είναι διαθέσιμα καθ’ όλη τη διάρκεια επιβλέποντας και συντονίζοντας όλη τη ροή της εκδήλωσης, με σκοπό να διασφαλίσουν ότι όλα ακολουθούν τα χρονικά πλαίσια και τις αυστηρές προδιαγραφές που έχουμε σχεδιάσει και οργανώσει.

Εσείς απλά απολαύσετε την εκδήλωσή σας, χωρίς άγχος, μαζί με τους καλεσμένους σας.

Τι προσφέρουμε

Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας είναι ευέλικτες, προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε κοινωνικής εκδήλωσης και, πάνω απ’ όλα, εκφράζουν τις επιθυμίες και την προσωπικότητά σας. Πολύ απλά, δημιουργούμε εξατομικευμένες προτάσεις που κάνουν κάθε εκδήλωση μοναδική, ξεχωριστή και διασκεδαστική!

Διασκέδαση

Με απόλυτη και πολυετή εξειδίκευση στο κομμάτι της Διασκέδασης μιας εκδήλωσης σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε πρωτότυπες ιδέες που μένουν αξέχαστες!

Μουσική

Η κατάλληλη μουσική επένδυση της εκδήλωσής σας είναι μια από τις πιο βασικές προϋποθέσεις για την επιτυχία της. Στην LOUD συνεργαζόμαστε μόνο με κορυφαίους επαγγελματίες και καλλιτέχνες και αναλαμβάνουμε τη μουσική κάλυψη όλης της εκδήλωσης

 • με έμπειρους Dj και
 • με ζωντανή μουσική από Μουσικά Σχήματα όλων των ειδών

Λαμβάνοντας υπόψιν τις προτιμήσεις σας και το ύφος που θέλετε να έχει το πάρτυ ή δεξίωσή σας, σας παρουσιάζουμε βίντεο με μουσικές προτάσεις και ιδέες που ικανοποιούν όλα τα γούστα, από:

 • δυναμικούς μουσικούς σκοπούς με έμπειρους σολίστ σαξοφώνου
 • μαγευτικές μελωδίες με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα μιας άρπας
 • ρομαντικούς ρυθμούς με πολυτάλαντους σολίστ βιολιού
 • μοναδικές παραστάσεις με πρωτότυπες ορχηστρικές συνθέσεις

μέχρι καταξιωμένα μουσικά συγκροτήματα όλων των ειδών:

 • ορχήστρες με παραδοσιακή ελληνική & λαϊκή μουσική
 • Rock & Pop μπάντες
 • Πολυμελή σχήματα Jazz & Swing
 • Latin μπάντες

Η ποικιλία των επιλογών είναι μεγάλη, γι’ αυτό, στην LOUD, σας συμβουλεύουμε και σας προτείνουμε το πλέον κατάλληλο σχήμα που θα ντύσει μουσικά την κοινωνική σας εκδήλωση. Μαζί θα σχεδιάσουμε μια μουσική πρόταση ειδικά διαμορφωμένη για την δική σας εκδήλωση.

Χορευτικά σχήματα

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας, χαρίστε τους ένα μοναδικό θέαμα με μια μουσικοχορευτική παράσταση και κάντε την εκδήλωση σας να ξεχωρίσει!

Επιλέξτε ανάμεσα από:

 • επαγγελματικές παραδοσιακές χορευτικές ομάδες
 • αισθησιακές χορεύτριες χορού της κοιλιάς (belly dancers)
 • εκπληκτικoύς χορευτές Τango, Latin & Brazilian
 • φαντασμαγορικές εναέριες ακροβατικές παραστάσεις (aerialist shows)
 • εντυπωσιακά ζογκλερικά (juggling)
 • εκπληκτικές free style χορογραφίες
 • διασκεδαστική παντομίμα

Σχεδιάζουμε μαζί σας την ιδανική χορευτική παράσταση, επιβλέπουμε και συντονίζουμε όλο το θέαμα καθώς εσείς, ανενόχλητοι, το απολαμβάνετε μαζί με τους καλεσμένους σας.

Οι εντυπωσιακές χορογραφίες, οι εξαιρετικοί χορευτές και η ιδανική μουσική θα χαρίσουν στους καλεσμένους σας μια απολαυστική εμπειρία. Αφεθείτε στη μαγεία του χορού!

Sound Design

Σχεδιάζουμε μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια και υλοποιούμε τεχνικά την πιο άρτια ηχητική εγκατάσταση για το πάρτυ ή την δεξίωσή σας.

Μελετάμε τον χώρο που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση και δημιουργούμε ένα ακουστικό σχέδιο με γνώμονα την τοποθεσία, το μέγεθος του χώρου και των αριθμό των καλεσμένων. Με βάση αυτήν την μελέτη και ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της όλης διοργάνωσης κορυφαίοι τεχνικοί ήχου:

 • αναλαμβάνουν να τοποθετήσουν μικρά περιφερειακά και μεγάλα ηχεία στις κατάλληλες θέσεις για άψογο καταμερισμό του ήχου και απόλυτη εξάλειψη της ηχορύπανσης
 • φροντίζουν την ηχητική και μικροφωνική εγκατάσταση που απαιτείται και απαλλάσσουν τις ομιλίες των ομιλητών σας και τις μελωδίες του μουσικού σχήματος από μικροφωνισμούς και παράσιτα.

Χρησιμοποιούμε την πλέον σύγχρονη και κορυφαία τεχνολογία και φροντίζουμε ο ήχος να είναι κρυστάλλινος και το ακουστικό αποτέλεσμα άψογο.

Θέλετε το Πάρτι του Γάμου σας να μείνει αξέχαστο; Εμπιστευτείτε μας!

Light Design

Δημιουργούμε την ιδανική ατμόσφαιρα για την ιδιωτική σας εκδήλωση με τον πιο κατάλληλο φωτισμό. Με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χώρου (εσωτερικού ή εξωτερικού, μεγάλου ή μικρού) και ανάλογα με την εποχή και την ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης, σχεδιάζουμε και τοποθετούμε την κατάλληλη φωτιστική εγκατάσταση δημιουργώντας:

 • μαγευτικά σκηνικά με στατικό ή εναλλασσόμενο διακοσμητικό φωτισμό με κινούμενες κεφαλές, Wash, RGB, led bars, string lights κ.α
 • φαντασμαγορικές παραστάσεις με laser
 • ρομαντική ατμόσφαιρα με κρυφούς φωτισμούς
 • φωτιστικά αποτυπώματα (π.χ. τα αρχικά του ζευγαριού, το όνομά σας)
 • ιδανικά χρωματικά σκηνικά με τον πιο κατάλληλο συνδυασμό χρώματος και έντασης φωτός

Ο κύριος φωτισμός και όλα τα φωτιστικά εφέ που θα συνοδεύουν την εκδήλωση σας θα μεταφέρουν τα σωστά μηνύματα και θα δημιουργούν τα κατάλληλα συναισθήματα στους καλεσμένους σας.

Στην LOUD αναζητούμε πάντα νέους τρόπους φωτισμού για να μεταδώσουμε την δυναμική εμπειρία του φωτός. Έχουμε τα κατάλληλα μέσα και την απαραίτητη εμπειρία που μας επιτρέπει να δημιουργούμε πρωτοποριακές ιδέες φωτισμού ανάλογα με το ύφος της κοινωνικής σας εκδήλωσης.

Από τον σχεδιασμό μέχρι την εγκατάσταση, η εμπειρία μας στον φωτισμό θα μεταμορφώσει το πάρτυ ή την δεξίωσή σας και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας!

Οπτικοακουστικά Μέσα

Η LOUD, πρωτοπόρος στη σωστή και κατάλληλη χρήση κορυφαίας τεχνολογίας, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες εικόνας, της ιδιωτικής σας εκδήλωσης, με προβολικά μέσα όπως:

 • προτζέκτορες (pjojectors)
 • πανιά όλων των μεγεθών
 • εντυπωσιακά Video Wall
 • επιβλητικά Led Wall

Με βάση το χώρο διεξαγωγής της ιδιωτικής σας εκδήλωσης, σχεδιάζουμε μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια και αναλαμβάνουμε όλο το συντονισμό των παραπάνω υπηρεσιών. Εσείς απλά απολαύστε το show μαζί με τους καλεσμένους σας

Ειδικά Εφέ

Πρωτοτυπήστε και κάντε την ιδιωτική σας εκδήλωση να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο με:

 • θεαματικά laser shows
 • φαντασμαγορικά show με εναέρια πυροτεχνήματα
 • φλεγόμενα μονογράμματα & λογότυπα
 • μαγευτική ατμόσφαιρα με μηχανές καπνού & ξηρού πάγου
 • απίθανες μπαλονοκατασκευές
 • χρωματιστή βροχή από κανόνι εκτόξευσης κομφετί ή ροδοπέταλα

Στην δεξίωση του γάμου σας, διηγηθείτε στους καλεσμένους σας την ιστορία αγάπης με τον σύντροφό σας μέσα από ένα φαντασμαγορικό laser show με animation και φωτογραφίες.

Συγκινείστε τους καλεσμένους σας και δημιουργήστε τους, τις καλύτερες εντυπώσεις, με ειδικά εφέ που ξεχωρίζουν!

Συμβάλλουμε συμβουλευτικά και πρακτικά στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης σας!

Εκδηλώσεις σε Πολυτελή Βίλα

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας διοργανώνοντας το πάρτυ ή την δεξίωσή σε πολυτελή βίλα!

Σε έναν καταπράσινο χώρο 5 στρεμμάτων, με καταπληκτική θέα ανάμεσα στο επιβλητικό βουνό Όλυμπος, στο θρόνο του Δία και στην καταγάλανη θάλασσα, αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε μια επιτυχημένη και ξεχωριστή εκδήλωση με:

 • την κατάλληλη διαρρύθμιση του χώρου με αναπαυτικά καθίσματα, τραπέζια, stands κ.α
 • την προετοιμασία και το σερβίρισμα απολαυστικού φαγητού για μια απόλυτη γαστρονομική εμπειρία
 • την εγκατάσταση μοναδικών φωτισμών για τη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας
 • την επένδυση της εκδήλωσης με ιδανική μουσική από έμπειρο dj και καταξιωμένα μουσικά συγκροτήματα όλων των ειδών
 • την οργάνωση μουσικοχορευτικής παράστασης από επαγγελματίες χορευτές

Εσείς και οι καλεσμένοι σας μπορείτε να απολαύσετε γευστικά ποτά και πρωτότυπα cocktails γύρω από την πισίνα και να γευτείτε λιχουδιές και εδέσματα υψηλών προδιαγραφών στον υπέροχο, γεμάτο λουλούδια κήπο της βίλας. Η μαγευτική θέα στον Όλυμπο και τη θάλασσα θα αποτελέσει το ιδανικό φόντο ενός αξέχαστου σκηνικού για την κοινωνική σας εκδήλωση.

Ο λεπτομερής σχεδιασμός, η άρτια οργάνωση και το ταλέντο των στελεχών μας είναι η εγγύηση για την επιτυχημένη διοργάνωση του πάρτυ ή της δεξίωσή σας. Πρωτοτυπήστε και δημιουργήστε τις πιο εντυπωσιακές αναμνήσεις και εμπειρίες για σας και τους καλεσμένους σας!

Tailor-Made Υπηρεσίες Πολυτελείας για Εκδηλώσεις

Ξαφνιάστε ευχάριστα τους καλεσμένους σας και κάντε τους να νιώσουν ξεχωριστοί με εξατομικευμένες υπηρεσίες πολυτελείας.

Από ενοικιάσεις Lear Jet και λιμουζίνας για τη μεταφορά τους μέχρι το σχεδιασμό και τη δημιουργία ειδικών αναμνηστικών δώρων, αναλαμβάνουμε να ενισχύσουμε το κύρος και τη θέση σας προσφέροντας στους διακεκριμένους καλεσμένους σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Η LOUD σε συνεργασία με τους πιο καταξιωμένους και έμπειρους επαγγελματίες μετατρέπει την ιδιωτική σας εκδήλωση σε ένα πολυτελές γεγονός που ξεπερνάει τις προσδοκίες σας!

Κάνουμε πραγματικότητα το όνειρό σας!

Με πολυετή εμπειρία, άψογη οργάνωση και υπευθυνότητα δημιουργούμε μοναδικές αναμνήσεις και αξέχαστες εμπειρίες για τους καλεσμένους σας.

Θέλετε το Πάρτι ή η Δεξίωσή σας να μείνει αξέχαστη; Εμπιστευτείτε μας!

loud logo

H εταιρία LOUD προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο event entrainment-management. Διοργανώνει ιδιωτικές εκδηλώσεις, επαγγελματικά δείπνα, συνέδρια καθώς και θεματικά πάρτυ.

Follow us